2015. december 13., vasárnap

Készülődj velem - Bronzos, barna füstös szem

A mai posztban bemutatom nektek, milyen sminkbe mentem babalátogatóba az egyik nagyon kedves barátnőmhöz. Mivel szabadságon voltam és ezer éve nem készítettem már új dolgokat se a blogomra, se a youtube csatornámra, ezért elengedtem magam és valami szépet szerettem volna nektek ismét készíteni. Szerencsére az elsődleges munkahelyemen, már lement az az óriási hajtás, ami miatt el voltam tűnve, most viszont úgy érzem rögtön leváltja ezt a karácsonyi készülődés, sürgés-forgás, ide gyere-oda gyere, mikor jössz hozzánk? miért csak akkor jössz hozzánk?? wááááá.... nem tudom nálatok, hogy megy, de én 23-26-ig nem is leszek otthon.


A sminkre visszatérve, majd láthatjátok a képeken is, hogy még műszempilla is került fel, amit nálam eddig nem igen láthattatok, de íme a csoda! Általában lusta vagyok feltenni és őszintén szólva drágállom is, mivel egyszer felteszed és slussz. Nekem sikerült 1500 környékén találni egy jót az essence-nél, illetve a képen láthatót egy kínai üzletben vettem, mert egész jónak tűnt: 500 Ft-ért és azon kívül, hogy hétköznapokra kár, hogy nem árulnak valami visszafogottabbat, nekem bejött. Ha nem lenne elég, hogy általában 3000-4000 ezer forintba kerülnek, még ráadásul nagyon kevés helyen is kaphatóak és iszonyatosan kicsi választékban. Ezen okok miatt szeretnék az ebay-ről rendelni, ami most elmaradt, na de majd jövőre!




Termékek:
Pupa - VAMP! Compact eyeshadow 103
Pupa - VAMP! Compact eyeshadow 105
Max Factor - Excess Shimmer 25 Bronze
MAC - Pro longwear concealer NW20
MAC- Pre+Prime
Rimmel - Stay Matte 01 Translucent
Pupa - Like a doll 003
MUA - Protection Palette
MAC - Dainty
Pupa - Stay Gold Highlighter

Mivel ilyen extra napot tartunk, hogy műszempilla, ezért van még egy jó hírem, méghozzá az, hogy videó is készült erről a sminkről. Remélem ezzel megkönnyítem az elkészítését és örültök neki! :)


VIDEÓ:




Nem tudom, hogy tudnám még fokozni a hangulatot, de megpróbálom... most egy kis cukifaktormérő kiakasztással:
 


Köszi szépen, hogy most is velem tartottatok!
Nemsokára érkezek ezekkel a posztokkal:
  • KAP szerzemények bemutatása
  • GOSH rúzsok tesztje
  • Karácsonyi dekor az új lakásban
  • Virtuális túra a sminkjeim között - Lehet ez csak jövőre, mert rájöttem, hogy ez nagyon nagy meló :D

Adios Krumplikáim!
Nektek, hogy telik a karácsonyi zűrzavar? Hogy tetszett a smink?

4 megjegyzés:

  1. Csodás ez a smink, nagyon jól áll neked :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon csinos vagy, a baba is bájos. Úgy szeretem, amikor ilyen érdeklődő korban vannak, olyan jó nézni, amikor felfedezik a világot. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük szépen! Nagyon édes bogár, egész nap csak eszik, alszik és MOSOLYOG, imádom, hogy ilyen jókedvű és érdeklődő! :)

      Törlés