2015. március 13., péntek

MakeUp Revolution teszt

MakeUp Revolution teszt


Sziasztok!

Amióta rátaláltam a PinkPandára (www.pinkpanda.hu) folyamatosan figyelemmel kísérem a termékeiket. Ez egy online webshop, amit csak ajánlani tudok mindenkinek, hiszen rengeteg gyönyörű és hasznos dolgot lehet onnan beszerezni és mindent 1-2 napon belül kiszállítanak, ami számomra nagyon fontos. Igen csak türelmetlen természet vagyok, mindent szeretek rögtön magamnál tudni, mivel ez lehetetlen ezért kiegyezem ebben az 1-2 napban :) 
A MakeUp Revolution márkát is itt fedeztem fel, és nagyon sok jó dolgot olvastam/láttam róla mielőtt berendeltem belőlük. Most szeretnék 2 terméket bemutatni nektek, utána pedig a többivel is jövök, remélem minél előbb! :P

Az első termék amit be szeretnék nektek mutatni, az a MakeUp Revolution (http://www.pinkpanda.hu/termek/makeup-revolution-szemhejpuder-paletta-iconic-3) palettája, ami a Naked 3 palettának a dupe-ja. Ez azt jelenti, hogy az átlag ember számára horror összegbe kerülő terméket megpróbálták lemásolni, hogy olcsóbban is beszerezhető legyen.


Nos, amikor kicsomagoltam feltűnt, hogy eléggé gagyi a csomagolás, de nem is vártam többet egy 1890.- terméktől. Sokan írják, hogy gagyi úúr isten...., hát gyerekek, ennyi pénzért nem fogtok kacsalábon forgó palotát kapni könyörgöm. Rögtön használatba vettem a kicsikét és meg kell mondanom, hogy nekem nagyon tetszenek a színek. Aznap amikor megjött épp buliba készülődtem, ezért rögtön be is dobtam a mély vízbe. Úgy, hogy alá alapoztam a szemhéjamon, így a bulit nagyon szépen kibírta! Hazajöttem, bele néztem a tükörbe és még mindig tetszett a smink (a fejemet megpróbáltam nem nézni :D). Amivel gondom volt az a legvilágosabb szín, ami nagyon halványan fog. A többi szín egész szépen építhető, de persze ne várjátok, hogy olyan pigmentált lesz mint egy Naked paletta. Nekem viszont nagyon tetszett, mert a többi ilyen árban lévő palettához képest szerintem kiemelkedően teljesít. 12 szín van benne, így is több mint amennyi szokott lenni ennyi pénzért, és a színek is szépek!
Legközelebb, amikor használatba vettem az egy reggel volt, amikor munkába készülődtem és gyorsan fel akartam dobni valami egyszerű, de nagyszerűt. Na ez már nem volt olyan boldogságos élmény. Nem alapoztam a szemhéjamat így a színek kb 3 óra múlva egyszerűen eltűntek...Szívás!

Íme a színek:

A végére már csak egy rúzst hoztam nektek, amit szintén ezzel együtt rendeltem:
http://www.pinkpanda.hu/termek/makeup-revolution-amazing-ruzs-bliss

Őszintén szólva még most se tudom eldönteni, hogy én vagyok szerencsétlen vagy ez a rúzs nagyon béna. Az első alkalomkor, amikor kinyitottam szétjött:

juhuuu...
De ezen túlléptem és kipróbáltam. El kell mondanom, hogy nagyon száraz a szám, hiába hidratálom mindennel, így nekem ez a rúzs borzasztó volt. 690.- vettem és nagyon nem jött be. Nagyon krémes állaga van és a színe is szép, ez pozitívum, de amikor először összecuppantottam a számat rögtön csíkok jelentek meg és az istenért nem tudtam szépen eloszlatni őket. Így ezt nem ajánlanám senkinek! :S Sorry, evvan.

Puffog és üdvözöl!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése