2015. szeptember 24., csütörtök

Az első smink videó + Pár gondolat a céljaimról

Sziasztok!

Natttyon, nattyon boldogságos vagyok, hiszen a héten felkerült youtube-ra az első smink videóm, amit már több mint 200-an néztetek meg!
A visszajelzések alapján tetszett nektek, aminek még jobban örülök!!


Lenyugszom picit és összeszedem a gondolataimat....:

Egy teljesen új műfajba vetettem bele magam, de muszáj volt... Amikor elkezdtem blogolni, az volt a célom, hogy segítsek nektek kihozni magatokból a maximumot, hogy lehetősége legyen mindenkinek a lehető legjobb önmagát nyújtania bármikor, amikor kedve tartja! Lehet szidni a sminkelést és, hogy természetesen mindenki szebb, de valljuk be, mindenkinek jól esik egy nem átlagos szombat este egy kis plusz, ami vonzza a tekinteteket... Másnap vissza lehet térni a spirálhoz és a púderhez, de mindenkinek jár, hogy egy estére elképesztőnek érezhesse magát! Egy jó smink, csak azt a szépet emeli ki, ami már eleve ott van csak egy kis segítségre vár, hogy előléphessen.
A blogolással ezt nem tudom nektek teljesen átadni, ezért szeretnék elkezdeni komolyabban videózni, hogy el tudjam juttatni hozzátok a gondolataimat, tanítsak egy-két hasznos trükköt és segítsek eligazodni ebben a hatalmas cukorfelhőben, ami tele van jobbnál jobb illatú kozmetikumokkal és csillogó sminkekkel. :)


Szóval a smink videóm linkje:
https://www.youtube.com/watch?v=IYYdDxZ0xhk

Tudom, hogy jobb lett volna hanggal felvenni, de egyelőre ezt tudtam megoldani, szóval remélem türelmesek lesztek és ha minden igaz nemsokára dumálni is fogok egy új videóban, amit valószínűleg meg is fogtok bánni! :D
De addig is nagyon szeretném megköszönni a videó vágását és a zenét a páromnak! :)

Szeretnék pár képet is feltenni a sminkről:



<<a href="http://www.bloglovin.com/blog/14199039/?claim=4x57fwbxhd2">Follow my blog with Bloglovin</a>>
Adios Krumplikáim! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése