2015. október 28., szerda

Elfogytak - soha többet!

Nos a tanultakat felhasználva: "amit nem lehet 3 percben elmondani, az 10 percben sem lesz érdekes" by: Takáts Nóra , készítettem egy nagyon tömör posztot azokról a termékekről, amik elfogytak és ebben az esetben nem morzsolok el egy könnycseppet sem, inkább ujjongok!




1. The Body Shop - szemkörnyékápoló E vitaminnal
Az egyik videómban már beszéltem róla és azóta is tartom az álláspontomat miszerint, csupán annyi haszna van, hogy hűtőben tárolva, reggel hidegen felkenve jólesik az embernek. Nem viszi le a duzzanatot és a lila karikákon se segít sajnos.
A mentségére legyen szólva, hogy eddigi próbálkozásaim ezen a területen mind kudarcba fulladtak.

2. L'oreal - Nutri Gold oil
Sajnos igazak az arról szóló bejegyzések, hogy a drogériás arcápoló olajoktól ne várjunk sokat, sajnos ez ezzel is így van. Nem sokat értek MÉG az arckencékhez bevallom, de úgy gondolom józan paraszti ésszel, hogy ha nem fedezek fel semmiféle jótékony hatást több hetes használat után, akkor az nem igazán hasznos termék. Nos ezzel pont így vagyok, este felkenem lefekvés előtt fél órával és reggelre annyit ér el, hogy ici-picit puhább a bőröm.

3. Max Factor - Enchanting Coral szájfény
Erről már írtam egy posztomban és azóta se változott meg a véleményem. Általában egy szájfény illatát nehéz elrontani, de ennél sikerült, ami eléggé irritáló, főleg, hogy minden embernek közel van a szája az orrához (vagy lehet nekem túlságosan is). A színének nem sok köze van a korallhoz, inkább egy átlátszó szájfényhez hasonlítanám, viszont felkenés után kényelmes viselet, nem ragacsos, nem kenődik el.

4. Pupa - Vamp! Definition Liner, 001 waterproof
Ahogy azt sokan tudjátok rólam, elvetemült Pupa fan vagyok, ez a tus viszont, valami iszonyat nagy melléfogás. Nehézkes a felvitele, darabos, a második réteg leszedi az elsőt, nincs szép élénk fekete színe... Kezdem azt hinni valami selejtet kaptam, mert a többi termékük minőségéhez képest ez borzasztó.


5. Catrice - Eyeliner pen, black
Ahogy a mellékelt ábra is mutatja, igen hamar elmaszatolódik, amit nagyon sajnálok, mert amúgy nem lenne egy rossz termék (könnyű használni és szép fekete színe van). Rajtam szinte mindegyik tus, legyen annak bármilyen formája nagyon jól bírja, ez viszont nyert a "hogyan kopjunk le" leghamarabb kategóriában.


6.  Balea - Soft & Care 3in1 (arctisztító gél?)
Arctisztító gél szerepel a leírásban, de ehhez semmi köze nincs. Inkább egy arcradírnak mondanám, ami még az én kombinált bőrömet is szárítja. Direkt kipróbáltam, hogy leszedi-e a sminkmaradékot, ahogyan azt írják, de még ebben sem aratott sikert, minden ott maradt, ahol volt.

7. Dove - Hair therapy, damage solutions
Amit ígér: "Segít helyreállítani a szétvált hajvégek akár 80%-át már a 3. használat után". Az ember gondolná, hogy túlzás, na de, hogy semennyire nem segít... Én már csak arra használom, hogy kifésülhetőbb legyen a hajam mosás után és végre fogyjon el teljesen!

8. Syoss - Oleo Intense, Thermo care
Könnyen zsírosodik és korpásodik utána a hajam, ami eddig nem volt jellemző rám. Látható javulást nem vettem észre semmilyen téren, szóval végre elfogy....nemsokára!


Remélem hasznos volt a poszt, nyugodtan írjátok meg véleményeiteket! :)
Adios!

2 megjegyzés:

  1. A PUPA szemhéjtuson meglepődtem, mert én is használok ugyanilyet, de semmi hasonlót nem tapasztaltam, mint amit te.
    Nem lehet, hogy lejárt a szavatossága, vagy úgy vetted meg, hogy jóval korábban már felnyitotta valaki?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen én is inkább valami ilyesmire szavazok, mert az átlag tusokhoz képest is szörnyű vele dolgozni...
      Megnyugodtam, ha neked viszont jól működik! :) Köszi az infót!

      Törlés