2015. november 18., szerda

Pupa HAUL

Sziasztok!

A mai bejegyzésben szeretnék nektek bemutatni néhány finomságot, amit az egyik kedvenc márkámtól sikerült begyűjtenem múlt héten.
1 hónapja költöztem ide a Duna Pláza szomszédságába és úgy gondoltam ideje körbenéznem, hogy még se legyek olyan elveszett itt a környéken. Eddig nem sokat jártam erre, úgy hogy a plázát sem lehetett kihagyni az ismerkedési sorból. Természetesen nem ezzel kezdtem, de ennyi idő elteltével azért illendő bekukkantani a helyiek aranybányájába!




Nos az első számú gyanúsított nem más mint egy arctonik. Régóta szerettem volna egyet magamnak, ami már nem tartalmaz alkoholt és amikor a Pupában nézelődtem rátaláltam erre:


Tonico Idratante

A hátulján lévő felirat szerint leszedi a maradék sminket, hidratálja a bőrt és friss érzést hagy maga után az arcbőrön. Aloe verát tartalmaz, hipoallergén és minden bőrtípusra jó.
Egy hét használat után annyit elmondhatok, hogy tényleg nagyon szépen leszedi az általunk már nem látható szennyeződéseket az arcunkról és finom, lágy érzést hagy. Szeretem ezt a jellegzetes, enyhe illatot, ami jellemző a márka arcra való termékeire.
Mindent összevetve, nagyon hasznos kis terméket fedeztem fel benne, a dolgát jól végzi, de mégis gyengéd és szeretem, hogy nem szárítja ki a bőrömet, sőt ha lusta vagyok utána felkenni arckrémet, akkor sincs baj, mert enyhén hidratál is.


A következő termék nem más mint egy enyhe fedésű, nagyon természetes "finisű" alapozó. Mivel elég sok erősen fedő alapozóm van, így gondoltam érdemes beújítani.
Nem szeretek úgy véleményt nyilvánítani, főleg nem egy alapozóról, ami az egyik legfontosabb kelléke a sminkünknek, hogy ne használtam volna hónapokat, ezért fogok most csak nagy vonalakban beszélni róla és majd később ha szeretnétek nyilatkozom részletesebben is.
A doboz szerint ez egy "Fényélénkítő alapozó a tökéletes bőrért", ami azt jelenti, hogy felvitel után visszaadja a bőr természetes ragyogását. Ezt nem úgy kell felfogni, hogy használat után kifényesedik az arcod és csillogni fogsz mint egy vámpír a napfényben, hanem csak próbálja megőrizni és kiemelni az amúgy is ragyogó bőrödet! Remélhetőleg tényleg olyan :)
Könnyen eldolgozható és tökéletesen elég a hétköznapokra. A leírás alapján minden bőrtípusra ajánlják, de ezt még szeretném kitapasztalni, mert a zsíros bőrömön elég sok alapozó elbukott már, szóval erről később fogok írni.
Pumpás kiszerelésben kapható, amit én előnyben részesítek, mert így sokkal könnyebb adagolni és ahhoz képest, hogy nem erős a fedése elég belőle egy-két pumpálás, ahhoz, hogy az egész arcunkra elég legyen.
Ami egy kicsi negatívum, hogy felvitel után enyhén sötétebbre oxidálódik, szóval ha két árnyalat között vacilláltok, akkor én a világosabbat ajánlanám.


Ezek után pedig jöhet egy parfüm. Ritkán szoktam új parfümöt venni, mert nekem is megvan a jól bevált kedvenc, ahogy mindenkinek, de ez nagyon megtetszett. Aranyos csókos szájú kupakja van és isteni illata. Nem vagyok parfümszakértő, szóval az illatát nehezen tudnám definiálni, de ami elmondható róla, hogy édes, de egyben fűszeres illata van. Olyan, ami tökéletes számomra a hidegebb hónapokban, vagy nyáron egy fülledt buliban. Szóval illatozzátok meg nyugodtan, csak ajánlani tudom!


Végezetül pedig jöjjön az idei év Pupa slágere: az arany highlighter!
Szerintem nem sok olyan smink őrült van köztünk, aki ne hallott volna már róla. Idén a márka karácsonyi kollekciójában jelent meg és mindenki áradozik róla. Én se tehetem ezt másként, mert tökéletes kis darab lett tényleg. A kivitelezés csillagos ötös, nagyon nőies, bájos és letisztult.
A benne rejlő termék pedig egy igazi kis csoda, ránézésre is nagyon jó érzést kelt az emberben, hisz ki ne szeretné ezt a tömör arany látványt?
Ami rögtön feltűnik az embernek, hogy iszonyatosan pigmentált és egy enyhe kis érintéstől is nagyon erős arany színt hagy maga után az ujjunkon vagy az ecseten. Szerencsére lehet vele játszani, így ha akarjuk fel lehet tenni az arccsontunkra egy keveset belőle highlighterként, de ha akarjuk a szemünkre is tökéletes egy-két rétegben mivel nagyon erős fedése van, így szemhéjfestéknek sem elhanyagolható. A legtöbb arany szemhéjpúder halovány és maximum csillogásnak jó, de erről ez nem mondható el. Szóval lehet vele kísérletezni bőven! :) Biztos elleszek vele én is egy darabig.




Ezek lettek volna a mai haul poszt sztárjai, remélem találtatok közte olyat, amit ti is szívesen beszereznétek!

Adios Krumplikák!

2 megjegyzés:

  1. Csodás dolgokat szereztél be. :) A matt krémes szemhéjfestékek is szuperek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úúú igen, azokat én is néztem! Karácsonyig tuti beszerzek egyet-kettőt! Melyiket ajánlod? :)

      Törlés