2015. november 29., vasárnap

Ragyogó arany smink | Highlighter és bronzosító a szemhéjon

Imádok kísérletezgetni a termékekkel!
Amikor megvettem a Pupa Stay Gold Highlighterét, rögtön tudtam, hogy az első hely, ahol ki fogom próbálni az a szemhéjam lesz. Sokkal jobban mozgatta a fantáziámat, hogy ott mire képes, mint az arccsontomon, tudtam, hogy nem kihívás számára egy egyszerű highlighter szerep. Szemhéjpúderként viszont nehéz jól teljesíteni, főleg ha csillogsz és arany is vagy! Általában ezek a termékek mind befuccsolnak nálam, mert a csillogás részen kívül az erős arany pigmentáltságot nem igen tudják hozni.
A hétvégén természetesen nem bírtam tovább magammal és kipróbáltam a szemhéjamon, ráadásul videó is készült róla, nehogy lemaradjatok egyetlen részletéről is.
A másik érdekesség, hogy a szemhéjam árnyalására az egyik kedvenc bronzosítómat, a Catrice Sun Glow-t használtam. Ezt már előtte is próbálgattam és remekül bevált, minek keressek egy hasonló színű barna szemhéjfestéket, ha ott van előttem és bronzosítani amúgy is fogok? Utazásra remek ez a módszer, kevesebb termék, kevesebb hely. Ráadásul nincs mindenhol öltöző, hotelszoba, ahol neki tudunk állni a "hatfogásos sminkelésnek" ecsetekkel meg 20 féle termékkel, amire hajlamosak vagyunk, ugye lányok? :D
Ezt a barna mélyítővonalat a bronzosítód és egy pufi ecset segítségével viszont bármikor te is el tudod készíteni! Utána pedig jöhet a highlightered, amit az ujjaddal tudsz a legjobban felvinni és kész is! Innentől kezdve pedig nyert ügyed van, indulhatsz is meghódítani a világot, vagy amit csak szeretnél!



Szóval:
highlighter = szemhéjfesték és
bronzosító = szemhéjfesték!



Videó:




Véleményem:
Első sorban a Pupa Stay Gold Highlighteréről szeretnék nyilatkozni és elmondani mindenkinek, hogy csak ajánlani tudom. Lányok ez egy olyan termék ami MUST HAVE a karácsonyi időszakban. Gyönyörű, elegáns csomagolásban kaptok:
1. Tükröt
2. Highlightert
3. Szemhéjpúdert
Ráadásul nem az a fajta gagyi termék, ami jó-jó, hogy ennyi mindent tud, de fabatkát sem ér, hanem az a fajta termék, ami magas teljesítményt nyújt. Szemhéjpúderként és highlighterként is iszonyatosan pigmentált, gyönyörű csillogása van és ami esélytelen, hogy elkerülje bárki figyelmét is! 
Szemhéjalapozót használjatok alá, mert anélkül kevesebb ideig marad fent, és próbáljátok meg az ujjatokkal felvinni a szemhéjatokra, mert tapasztalatom alapján azzal a legjobb. Nem porzik, viszont ha az arccsontotokra szeretnétek felvinni belőle, akkor nagyon óvatosan azzal az ecsettel! Egy kicsit megcsúszik a kezetek és a karácsonyi díszek irigyek lesznek az aranyban csillogó pofitokra.


Ti szoktatok kísérletezgetni? Ha igen, akkor mi volt eddig a legjobban elsült kísérletetek?

Ragyogjatok Krumplikáim! :)

4 megjegyzés:

  1. Na jó, ez most már tényleg kell :D Valaki gyorsan kezdjen el Pupát árulni a neten :D Nagyon szép lett ez a smink is, nagyon ügyes kezed van :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :DD Egyrészről sajnálom, hogy nem tudsz eljutni Pupa üzletbe, másrészről pedig áldd az eget, mert a gatyád is rámegy!
      Köszönöm!! :) Jó volt sminkelni úgy az ablakban, hogy közben végig esett a hó!

      Törlés
  2. Hű gyönyörű lett ez a smink, tökéletes highlighter használat.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen, örülök, hogy tetszik. Mivel kombinált bőröm van nem vagyok odáig a csillogó dolgokért, de rájöttem, hogy lehet velük ésszel bánni! :)

      Törlés